Η συμβουλευτική εταιρεία INNOVADE L.I. LTD, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου "STEER- Υποστηρίζοντας την μετάβαση των νέων από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας" και στοχεύοντας στην ανάπτυξη τεχνικών υποστήριξης νέων ανέργων, διοργανώνει στις 14, 15 και 16 Ιουνίου, από τις 9.30 π.μ. μέχρι τις 14.00μ.μ., στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Αίθουσα Α20 εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα:

"Υποστηρίζοντας την μετάβαση των νέων από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας"

Κατά την διάρκεια των δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων θα παρουσιαστούν τεχνικές υποστήριξης των νέων ανέργων και νέων από μειονεκτικό περιβάλλον για μετάβαση στην αγορά εργασίας. Επίσης θα χρησιμοποιηθεί διαδικτυακό υλικό το οποίο αναπτύχθηκε μετά από την συνεργασία εταίρων 6 χωρών.

Μετά το τριήμερο σεμινάριο κατάρτισης θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής και πιστοποίησης ως εκπαιδευτές νέων. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πακέτο για καταρτίσεις που θα οργανώσουν οι ίδιοι.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες, εκπαιδευτές και δασκάλους που ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα της Νεολαίας.
  • Εργαζομένους σε ΜΚΟ, Οργανώσεις νεολαίας, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, φιλανθρωπικά ιδρύματα, πανεπιστήμια.
  • Όσους επιθυμούν να καταρτιστούν δωρεάν ως εκπαιδευτές νέων και να αποκτήσουν Ευρωπαϊκή πιστοποίηση.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνώντας με το Λοϊζο Πιτσιλλίδη, υπεύθυνο του έργου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο 22002102.