Η συμβουλευτική εταιρεία INNOVADE L.I. LTD, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου "STEER- Υποστηρίζοντας την μετάβαση των νέων από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας" και στοχεύοντας στην ανάπτυξη τεχνικών υποστήριξης νέων ανέργων, διοργάνωσε στις 14 & 15 Ιουνίου στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας το πρώτο από τα δύο εκπαιδευτικά σεμινάρια κατάρτισης με θέμα "Υποστηρίζοντας την μετάβαση των νέων από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας".

Κατά την διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου παρουσιάστηκαν τεχνικές υποστήριξης των νέων ανέργων και νέων από μειονεκτικό περιβάλλον για μετάβαση στην αγορά εργασίας χρησιμοποιώντας διαδικτυακό υλικό το οποίο αναπτύχθηκε μετά από την συνεργασία εταίρων 6 χωρών.

Μετά το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατάρτισης δόθηκαν στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου πιστοποιητικά συμμετοχής και τους δόθηκε η ευκαιρία πιστοποίησης Youthpass ως εκπαιδευτές νέων. Με αυτό το σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πακέτο STEER για καταρτίσεις που θα οργανώσουν οι ίδιοι στο μέλλον, υποστηρίζοντας έτσι την μετάβαση των νέων από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας.

Το δεύτερο εκπαιδευτικό σεμινάριο κατάρτισης "Υποστηρίζοντας την μετάβαση των νέων από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας" θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου 2017. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνώντας με το Λοϊζο Πιτσιλλίδη, υπεύθυνο του έργου στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο 22002102.